_________________ Always remember, a fallen soldier
Always remember, fathers and sons at war
Always remember, a fallen soldier
Always remember, fathers and sons at war
Always remember, a fallen soldier
Always remember, buried in history
Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-06-26, 00:57
Takie życie, Ty zdajesz statystykę, a za oceanem umiera Michael Jackson.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
_________________ "Powiedz mi matko Polsko gdzie wychowywałaś dzieci swe
Ty dzisiaj płaczesz a one śmieją się...
Rozdarte rany masz setki lat, krwawicą swoją zalewasz świat
Bo znowu stanął przy Tobie nowy kat..."
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-06-26, 10:34
Cytat:
O jednego gwałciciela dzieci mniej.
Cytat:
najwyższy czas do piachu.
Strasznie frajerska wypowiedz. Żal mi was.
Odszedl wielki muzyk i tak powinnismy go zapamietac.
Za niby pedofilie mial proces z czego został całkowicie uniewinniony.
Była to olbrzymia legenda muzyki,geniusz , nie ważne czy popu czy nie, ważny jest jego wpływ na rozwój muzyki jako takiej.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-06-26, 10:51
No jak masz przesłoniętą muzyke sprawami plastycznymi czy dziwnymi oskarżeniami to ok,twoje sprawa,mi to zwisa.
Fakt jest jednak faktem , ze to wielki muzyk, z wielkim dorobkiem , czy tego chcesz czy nie.
Wali mnie to ,że to pop, nie jestem aż tak ograniczony...
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
To w takim wypadku Wiśniewski też jest wielkim muzykiem? Czy liczy się tylko to, że ktoś sprzedał ileś tam milionów płyt? Im większa sprzedaż tym bardziej komercyjna muzyka, a im bardziej komercyjna tym więcej ludzi jej słucha. A to oznacza, że jest nijaka bo musi trafić do jak największego grona odbiorców. I to ludzie słuchąjący takiej muzyki są ograniczeni nie ja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum